ButlletinsSi no veus correctament el correu.

Mira’l aquí.

A caminar…


 

Comença a caminar Passejades amb Història. Una empresa de serveis culturals dedicada a promocionar la descoberta del nostre entorn a través de passejades pel territori. Els itineraris que proposem ens permeten descobrir la història, l’art, les llegendes, i tota mena de curiositats i anècdotes que fan del nostre entorn un espai privilegiat a l’hora de conjugar moments d’esbarjo amb propostes didàctiques, amenes i divertides.

Ens adrecem a tothom que tingui aquella mena de curiositat especial que els fa qüestionar-se sobre el perquè de les coses. Conèixer el passat és la millor via per a entendre el present i valorar correctament el nostre patrimoni cultural: edificis, institucions, costums, els carrers i els seus noms… cada detall té una raó de ser.

Per conèixe’ns millor només cal que visitis el nostre web.

Les primeres Visites

 

El catàleg de visites de Passejades amb Història, comença amb les visites a Santa Maria de Palautordera, per conèixer els 1000 anys d’història del poble de Santa Maria de Palautordera, les reformes urbanístiques de finals del segle XIX i inicis del segle XX. I el Pont Trencat, un pont medieval.

A Barcelona realitzem una passejada pels barris de Sant Pere i la Ribera a través de les llegendes d’en Joan Amades.

I per acabar a Girona, caminarem pels carrers per conèixer una mica més les llegendes i els misteris que s’hi amaguen.

 

N’estem  preparant de noves, si vols ser el primer en poder-les gaudir només cal que t‘apuntis per rebre el butlletí en el web.

Compra i regala passejades!

Quan tinguis la passejada ideal només cal que la compris a través del mateix web amb el sistema segur de Paypal amb el teu compte o amb targeta de crèdit.

O si el que vols és realitzar un regal diferent, també tens l’opció de fer-ho, i t’enviarem un paquet amb un val per descanviar per una passejada.

Mira que fàcil !

Passejades amb Història

Contacte

passejades@passejadesambhistoria.com

www.passejadesambhistoria.com