Alguna pregunta?

Aquí pots trobar algunes preguntes i les seves respostes que se’t poden plantejar. Si no trobes la resposta a la teva pregunta contacte directament amb nosaltres.

 

 

Qui hi ha darrere de Passejades amb Història?
Què són les passejades?
Realitzeu altres passejades a més de les publicades al web?
Com puc regalar una passejada?
M’han regalat una passejada. Com ho faig per a utilitzar-la?
Quines són les properes rutes que fareu?
Com i on m’apunto a una de les rutes?
No es poden fer les passejades en dates diferents a les indicades al calendari?
Què passa si plou?
I si finalment no puc anar a la ruta?

Qui hi ha darrere de Passejades amb Història?

Som un equip format per historiadors de l’art, historiadors i guies oficials de turisme. Ens apassiona la història i l’art i ens agrada transmetre-ho a les nostres activitats.

Què són les passejades?

Les nostres passejades són, literalment, això: unes passejades entorn d’un tema o d’un espai. Tenen la duració d’una o dues hores, temps que dediquem a explicar la història, l’art i les llegendes dels indrets que visitem. No es tracta d’una visita panoràmica amb descripcions, sinó d’una passejada cultural farcida de detalls, anècdotes i curiositats.

Realitzeu altres passejades a més de les publicades al web?

No, però si no trobes la passejada que voldries t’animem que et entris en contacte amb nosaltres perquè és molt probable que puguem realitzar una activitat a mida. Et farem un pressupost d’aquesta passejada, que inclourà el procés de documentació necessari, i ja està! Tot és qüestió de parlar.

Com puc regalar una passejada?
Només cal que entris a l’apartat “Regala” del menú “Contracta”. Segueix els passos que t’indiquen i et farem arribar el regal a través de Nacex a l’adreça que ens indiquis.

M’han regalat una passejada. Com ho faig per a utilitzar-la?

Tot el que has de fer és posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic o del telèfon que t’indiquem en el val regal. Et demanarem el codi del regal (imprès en el val regal) i el dia i hora de la ruta que faràs.

Quines són les properes rutes que fareu?

Anem programant les passejades amb dos mesos d’antelació. Pots veure les que ja estan programades en el calendari. Si vols estar al dia de totes les visites programades només cal que t’apuntis al butlletí del web.

Com i on m’apunto a una de les passejades?

Per apuntar-se a les passejades només cal entrar a l’apartat “Compra” del menú “Contracta” i seguir els passos que s’indiquen.

No es poden fer les passejades en dates diferents a les indicades al calendari?

No. Les visites es faran a les dates programades. Amb independència d’això, t’animem a entrar en contacte amb nosaltres i indicar-nos quines dates t’anirien bé. Potser podrem posar-nos d’acord.

Què passa si plou?

No ens trobem en una zona on plogui cada dia, però plou, tanmateix, i de vegades ens mullem. Amb tot, si una hora abans de l’inici de la passejada plou molt, podràs escollir en portar-la a terme protegit amb paraigües, o canviar de data de la passejades. Si tries la segona opció només cal que ens avisis al telèfon que t’hem indicat en el procés de compra. Si només amenaça de ploure o plou poc, la passejada es porta a terme igualment.

I si finalment no puc anar a la passejada?

Les nostres passejades són una oferta cultural com ho són, també, el teatre o el cinema, i funcionen segons el mateix model: les entrades no es poden tornar. Si t’ha sortit un imprevist, et suggerim que regalis la teva passejada a un familiar o amic perquè no es perdi. Potser el teu imprevist farà algú altre molt feliç!