Política de privacitat

Español

LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC

Aquest espai web és propietat de Josep Maria Pascual Sabé ( comercialment utilitza el nom de Passejades amb Història, a partir d’ara Passejades amb Història), amb domicili social al Pg. Vitamènia, 14 2n 1a 08460 Santa Maria de Palautordera; i amb NIF: 77612003K. Pots contactar amb l’empresa amb aquest formulari.

NOTA LEGAL / AVÍS LEGAL

El web de Passejades amb Història té com a objectiu facilitar a l’usuari general informació sobre les activitats i els serveis que presta, així com la venda d’aquests als seus clients potencials. Passejades amb Història es reserva el dret, en qualsevol moment i sense avisar prèviament, modificacions a la informació de la web o a la seva configuració i presentació.

L’accés a aquest espai web implica l’acceptació del fet que Passejades amb Història no serà responsable dels danys o perjudicis que es puguin derivar d’aquest accés, o com a conseqüència de l’ús de la informació continguda al web, incloent l’accés a altres espais d’Internet mitjançant connexions amb o des d’aquest espai web.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La informació que l’usuari faciliti té caràcter voluntari i, per tant, el fet de no respondre no comportarà cap conseqüència negativa. Aquesta informació té com a finalitat crear una fitxer de caràcter personal de Passejades amb Història, per a disposar d’informació que ajudi a millorar els servei de Passejades amb Història, així com per mantenir-lo informat, inclòs per mitjans electrònics, sobre qüestions relatives a l’activitat de Passejades amb Història i els seus serveis.

El responsable del tractament del fitxer serà Passejades amb Història, i l’usuari disposa del dret a accés a aquest fitxer per sol·licitar la rectificació, cancel·lació o oposició de les seves dades personals, com preveu la Llei 15/99 LOPD. En aquest cas, podrà fer-ho enviant un correu electrònic a passejades@passejadesambhistoria.com o mitjançant un escrit acompanyat sempre d’una fotocòpia del DNI a la següent adreça:

Passejades amb Història
Pg. Vitamènia, 14 2n 1a
08460 Santa Maria de Palautordera